Dispositivi & accessori
Lemon caper butter
Prep. 5min
Totale 10min
150 g
Ingredienti
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 150 g
Sodio
650 mg
Proteine
2.1 g
Calorie
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Grassi
97.6 g
Fibre
2.2 g
Grassi saturi
61.7 g
Carboidrati
6.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Butter it up!
15 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Salsa verde
5 Min
Porcini mushroom risotto
35 Min
Twice Baked Cheese Soufflés (Metric)
1 Std. 25 Min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 Std. 30 Min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Double-baked cheese soufflés with asparagus sauce
2 Std.
Rare beef steak with herb garlic butter
2 Std. 15 Min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 Std. 10 Min
Duck and cherry salad
45 Min
Mushroom cappuccino
25 Min
Caipirinha
5 Min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 Min