Dispositivi & accessori
Lemon caper butter
Prep. 5min
Totale 10min
150 g
Ingredienti
-
pickled capers2 tbsp
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
butter (see Tips)120 g
-
sea salt2 pinches
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 150 g
Sodio
650 mg
Proteine
2.1 g
Calorie
3686.8 kJ /
881.2 kcal
Grassi
97.6 g
Fibre
2.2 g
Grassi saturi
61.7 g
Carboidrati
6.4 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Butter it up!
15 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Mushroom and white wine cream sauce
30min
Salted Caramel Ice Cream
Nessuna valutazione
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10min
Harissa yoghurt dressing
5min
Pea Soup, Lemon Salmon, Broccoli and Potatoes
Nessuna valutazione
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Beef Wellington
2h 15min
White bean purée and anchovy on crostini
45min
Prawn and saffron arancini
25h
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Beetroot and tequila cured salmon
24h 20min