Versioni compatibili
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM5)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Chicken
- 2 garlic cloves
- 20 g olive oil
- 200 g brown onion, cut into wedges (1 cm)
- 150 g ripe tomatoes, cut into wedges
- 300 g roasted red capsicum (in oil or brine), cut into pieces
- 1 - 2 fresh long red chillies, trimmed, deseeded if preferred and cut into pieces
- 2 tsp paprika
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 ½ tsp dried oregano
- 20 g red wine vinegar
- 15 g white sugar
- ½ tsp ground black pepper
- 800 g skinless chicken thigh fillets
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp salt
Rice
- 300 g long grain white rice
- 800 g water
- 1 tsp salt
- 1 lemon, cut into wedges, to serve (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2899 kJ / 690.2 kcal
- Proteine
- 43.2 g
- Carboidrati
- 74.6 g
- Grassi
- 23.6 g
- Grassi saturi
- 6.5 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodio
- 1766.8 mg
Ricette alternative
Everyone's favourite chicken curry
40 min
Chicken and cashews
55min
Chicken and sweet corn soup
30 min
Beef spezzatino
1 godz. 45 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Chicken, chorizo and chickpea stew
35min
Chicken cacciatore
50min
One pot pasta with chorizo
35min
Sausage ragu with orecchiette
1h
Chicken with capsicum
45 min
Tomato basil chicken stew
35min
Chorizo and chicken pasta
50min