Versioni compatibili
Turkey burgers with caramelised onion and capsicum
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Turkey burgers
- 60 g wholemeal bread (approx. 2 slices), roughly torn
- 1 sprig fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 90 g brown onion, cut into halves
- 500 g turkey mince
- 1 egg
- 1 pinch sea salt
- ½ tsp ground black pepper
Caramelised onion and capsicum
- 500 g brown onion (approx. 3-4), cut into eighths, layers separated
- 1 red capsicum, deseeded and cut into thin strips (1 cm)
- 2 tbsp brown sugar
- 40 g butter, cut into pieces (1-2 cm)
- ¼ tsp sea salt
- 2 tbsp balsamic vinegar
- olive oil, for frying
Assembly
- 6 Turkish bread rolls
- 150 g Swiss cheese, thinly sliced
- 50 g rocket leaves
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3209 kJ / 367.2 kcal
- Proteine
- 45.6 g
- Carboidrati
- 68.5 g
- Grassi
- 33.1 g
- Grassi saturi
- 12.2 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodio
- 1267.6 mg
Ricette alternative
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35min
Chicken picadillo cups
40min
Chicken skewers with cumin rice and warm vegetable salad
2 Std.
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1 Std. 25 Min
Rainbow bowl
1 Std. 20 Min
Chicken and warm potato salad
55 Min
Turkey patties
30 Min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min
Turkey taco salad bowl
15 Min