Dispositivi & accessori
Meatballs with tomato sauce
Prep. 15min
Totale 40min
4 portions
Ingredienti
Meatballs
-
bread fresh or stale, cut into pieces (see Tips)40 g
-
milk40 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only6 - 12 sprigs
-
garlic clove (opzionale)1
-
beef mince400 g
-
eggs2
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
extra virgin olive oil for greasing
Tomato sauce
-
garlic clove1
-
brown onion cut into halves50 - 80 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
canned crushed tomatoes800 g
-
salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1106.7 mg
Proteine
30 g
Calorie
1531 kJ /
364.5 kcal
Grassi
20.8 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
6.2 g
Carboidrati
12.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Cookidoo® Served 2023
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Stack up the savings
117 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
The Basic Cookbook
183 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
The Basic Cookbook
120 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Your Cookidoo® Kitchen Maestro
10 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Beef ragu
1h 25min
Curried sausages and lentils
1h
Bolognese sauce
40min
Shepherd's pie
55min
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Mashed potatoes
40min
Lasagne bolognese
2h 30min
Chicken and pesto risoni
35min
Apricot chicken risotto
30min
Chorizo and chicken pasta
50min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min