Dispositivi & accessori
Chaat masala
Prep. 5min
Totale 10min
200 g
Ingredienti
-
cumin seeds1 tbsp
-
coriander seeds3 tsp
-
black peppercorns20 g
-
green mango powder (see Tips)1 ½ tbsp
-
black salt flakes (see Tips)3 tsp
-
asafoetida (see Tips)¼ tsp
-
ground ginger¾ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
dried chopped mint¾ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 200 g
Sodio
10501.2 mg
Proteine
5.84 g
Calorie
788 kJ /
187 kcal
Grassi
8.55 g
Fibre
14.45 g
Grassi saturi
0.4 g
Carboidrati
16.54 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Sabji (vegetable) curry
30min
Everyday Indian curry paste
30min
Gobi masala
30min
Madras curry powder
15min
Rajma (kidney bean curry)
45min
Rogani kumbh
45min
Spiced tomato chutney
30min
Tarka dal
30min
Pappadums with mint and coriander chutney
50min
Baingan ka bharta
1h 20min
Peanut chutney
10min
Dal Makhani
9h 30min