Dispositivi & accessori
Black garlic and onion jam
Prep. 10min
Totale 55min
20 g
Ingredienti
-
olive oil20 g
-
red onion cut into wedges500 g
-
black garlic cloves roughly chopped10
-
dark brown sugar200 g
-
black salt flakes (see Tips)1 tsp
-
balsamic vinegar200 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 20 g
Sodio
1303.1 mg
Proteine
22.1 g
Calorie
6989 kJ /
1670.4 kcal
Grassi
21.5 g
Fibre
13.5 g
Grassi saturi
3 g
Carboidrati
356.1 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Black limited edition Thermomix®
16 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Suet pastry with thyme
25min
Beef stock paste
3h
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Tomato relish
2h 10min
Lemon curd
20min
Béarnaise sauce
20min
Caramelised red onion chutney
24h
Café de Paris butter
25min
Bruschetta with white bean purée and gremolata
15min
Lemon meringue ice-cream cake
13h 15min
Hollandaise
15min