Versioni compatibili
Potatoes Stuffed with Soya Mince, Spinach and Pine Nuts
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 8 potatoes, medium sized (approx. 1350 g)
- 150 g soya mince (granules)
- water, for soaking
- 100 g grated mozzarella
- 50 g Cheddar cheese (mature), cut in pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 120 g onions, quartered
- 10 g fresh parsley, leaves only
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 150 g courgettes, cut in pieces
- 30 g olive oil
- 100 g tinned chopped tomatoes
- 50 g white wine
- 25 g soy sauce
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 70 g fresh spinach leaves
- 20 g pine nuts
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 1314 kJ / 314 kcal
- Proteine
- 17.9 g
- Carboidrati
- 36.1 g
- Grassi
- 10.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Indian vegetable curry
50min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15 min.
Jackfruit and mayo sandwich filling
5 min
Vegan Pepperoni
5 Std. 10 Min
Macaroni Bake
55 min.
Vegetable Stroganoff
30 min.
Veggie-packed Vegan Pizza
1 godz. 30 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min.
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
50min
Moroccan Quorn with Bulgar Wheat
40 min.
Root Vegetable Hotpot with Harissa
40 min.
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45min