Baked masala fish

Baked masala fish

4.2 13 valutazioni
Prep. 15min
Totale 1h 15min
4 portions

Ingredienti

  • whole fish, gutted, cleaned (approx. 600 g each), with scales removed (see Tips)
    2
  • lime cut into halves
    1
  • cumin seeds
    2 tsp
  • black peppercorns
    ½ tsp
  • dried chillies whole
    5
  • brown onion cut into quarters
    ½
  • ginger paste (see Tips)
    1 tbsp
  • garlic paste (see Tips)
    2 tsp
  • ground turmeric
    ½ tsp
  • canola oil
    30 g
  • fresh curry leaves fried, for garnishing
  • red onion sliced, for garnishing
  • sea salt flakes for garnishing

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 297.5 kcal / 1249.8 kJ
Proteine 40.4 g
Grassi 13 g
Carboidrati 3.6 g
Fibre 2.7 g
Grassi saturi 3.3 g
Sodio 1218 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...