
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 20 g dried shiitake mushrooms
- 800 g hot water
- 160 g farro
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1200 g water
- 140 g puy lentils
- 100 g white quinoa
- 10 peeled raw prawns
- 3 tbsp olive oil
- 1 tsp sea salt flakes plus extra to taste
- ½ tsp fresh ground black pepper plus extra to taste
- 2 kale leaves stalks removed and leaves cut into thin slices
- 6 sprigs fresh basil leaves only, cut into thin strips
- 2 tsp lemon juice
- 2 baby cos lettuce leaves separated
- 150 g feta cheese crumbled
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 408.5 kcal / 1716 kJ
- Proteine
- 23.1 g
- Grassi
- 16.6 g
- Carboidrati
- 37.5 g
- Fibre
- 9.5 g
- Grassi saturi
- 5.1 g
- Sodio
- 813.1 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Avocado dressing
10min
Quinoa salad with chicken and avocado
1h 15min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Brussels sprouts with lime crumb
20min
Spring greens with grapefruit
30min
Turkey buffe and herby quinoa stuffing
6h 20min
Matcha and mango frozen yoghurt
18h 25min
Fragrant whole barbecued fish
2h 50min
Sweet potato and grain salad
1h 30min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min