Versioni compatibili
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Mushroom marinade
- 20 g lemon juice
- 100 g extra virgin olive oil
- ¼ tsp paprika
- 1 tsp Dijon mustard
- ½ tsp ground black pepper
- 8 fresh portobello mushrooms or field mushrooms (large), brushed clean and stalks removed
Avocado and parsley dressing
- 60 g extra virgin olive oil
- 15 g red wine vinegar
- 30 g fresh flat-leaf parsley (approx. 1 bunch), leaves only
- 2 garlic cloves
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into thirds
- ¼ tsp dried chilli flakes
- ½ tsp sea salt, plus extra to season
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 avocado (approx. 140 g), ripe but firm, flesh cut into cubes (1 cm)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1950.9 kJ / 464.5 kcal
- Proteine
- 4.6 g
- Carboidrati
- 0.9 g
- Grassi
- 48.3 g
- Grassi saturi
- 8 g
- Fibre
- 4.2 g
- Sodio
- 596.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min
Mediterranean capsicums
2 Std.
Mushroom stroganoff
20min
Peanut soba noodle wonton cups
40min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Tomatoes stuffed with mushrooms and nuts
1 Std. 5 Min
Sicilian prawn salad
40min
Miso salmon broth
40min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Eggplant with burghul
55 Min
Asparagus and mushroom stir-fry
10 min
Soba noodle and tofu salad
35min