Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 tbsp olive oil, plus extra for greasing
- 500 g water
- 150 g zucchini (approx. 2), peeled into ribbons (see Tips)
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 180 g peeled, medium raw prawns (approx. 12), deveined, with tails intact
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 6 eggs
- 120 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, leaves only
- watercress, for garnishing
- frisee lettuce, or lettuce of choice, for garnishing
- snow pea sprouts, for garnishing
- 1 tbsp caper berries, rinsed and drained (optional)
- 100 g Danish feta, cut into pieces (see Tips)
- 1 lemon, cut into wedges, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1318.8 kJ / 314 kcal
- Proteine
- 19.6 g
- Carboidrati
- 4.3 g
- Grassi
- 23.7 g
- Grassi saturi
- 9.2 g
- Fibre
- 2.6 g
- Sodio
- 681.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Quinoa crumbed fish with slaw
2 Std.
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Pearl barley risotto with asparagus
1 Std. 5 Min
Celeriac parmigiana
1 Std. 10 Min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8j 30 menit
Salmon and fennel risotto
30min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1h
Roasted carrot dip
1h
Risotto with zucchini and prawns
1h 15min
Mediterranean vegetable bake
50 min
Lamb shanks with risoni and feta
3 Std. 50 Min