Dispositivi & accessori
Spaghetti with Clams, Mushrooms and Artichokes
Prep. 10min
Totale 50min
6 portions
Ingredienti
-
small littleneck clams24 oz
-
water divided42 oz
-
salt divided, plus extra to boil pasta2 tsp
-
fresh parsley, leaves only cleaned and dried (approx. 25 sprigs)½ oz
-
fresh baby artichokes quartered, outer spikes removed3
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil1 oz
-
fresh mushrooms sliced10 ½ oz
-
spaghetti10 ½ - 16 oz
Difficoltà
media
Valori nutritivi per 1 portion
Proteine
14 g
Calorie
1506 kJ /
360 kcal
Grassi
6 g
Fibre
4 g
Carboidrati
61 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Italian Pasta
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Mushroom Fettuccini
40min
Steamed Whole Fish
45min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1h 15min
Mantou Buns with Soya Milk (TM5 Metric)
1h 35min
Clams marinières
30min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Cioppino
55min
Stir-Fried Vegetables
15min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Savory Rice Porridge (Congee)
35min
New England Clam Chowder
45min