Dispositivi & accessori
Mushroom and White Wine Cream Sauce
Prep. 10min
Totale 30min
20 oz
Ingredienti
-
dried porcini mushrooms½ oz
-
water1 oz
-
fresh portobello mushrooms roughly cut into pieces3 ½ oz
-
unsalted butter cold, in pieces1 ½ oz
-
shallots halved2 oz
-
dry white wine4 oz
-
chicken broth7 oz
-
light whipping cream4 ½ oz
-
all-purpose flour1 oz
-
salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 oz
Sodio
85 mg
Proteine
0.6 g
Calorie
207.3 kJ /
49.6 kcal
Grassi
3.8 g
Fibre
0.3 g
Grassi saturi
2.4 g
Carboidrati
2.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thickening with TM6
17 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Sautéing 7 oz Leeks
Ninguna valoración
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Beef Stroganoff
1h
Mushroom Risotto
30min
Lobster Bisque
1h 50min
Creamy Mushroom Soup
25min
Creamy Tomato Soup
30min
Tomato Basil Soup
40min
French Onion Soup
1h 10min
Broccoli and Cheddar Soup
40min
Mashed Potatoes
50min