Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Mashed pea and corn slice
- butter, for greasing
- 3 spring onions/shallots (approx. 90 g), trimmed and cut into quarters
- 3 sprigs fresh basil, leaves only
- 100 g tasty cheese, cut into cubes (3-4 cm)
- 500 g frozen green peas, thawed
- 400 g canned chickpeas, drained and rinsed (approx. 250 g after draining)
- 250 g frozen corn kernels, thawed
- 4 eggs
- 2 tsp seeded wholegrain mustard
- 50 g plain flour
- ½ tsp baking powder
- 1 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper, to taste
Green goddess dressing
- 3 pieces lemon zest (1 x 5 cm), no white pith
- 1 garlic clove
- 100 g fresh baby spinach leaves
- 7 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 sprigs fresh chives, cut into quarters
- 1 tbsp dried tarragon
- 50 g mayonnaise (see Tips)
- 50 g sour cream
- 2 tbsp lemon juice
- 1 pinch sumac (optional)
- 1 spring onion/shallot, trimmed and cut into quarters
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1546.8 kJ / 368.2 kcal
- Proteine
- 18.2 g
- Carboidrati
- 27.9 g
- Grassi
- 18 g
- Grassi saturi
- 8 g
- Fibre
- 10.2 g
- Sodio
- 804.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Vegetarian quiche
1j 55 menit
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Lentil and pumpkin pot pies
1h 25min
Mediterranean carrot fritters
1h
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Broccoli mustard pasties
1j 55 menit
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40min
Vegetable lasagne
1h 35 min
Cauliflower and sweet potato lasagne
1h 35 min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15 min
Feta, spinach and potato frittata
1h
Sweet potato frittata with coriander chilli sauce
1h 35 min