Dispositivi & accessori
Ricotta and polenta chips
Prep. 20min
Totale 2h 20min
4 portions
Ingredienti
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Polenta
-
Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)20 g
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
coarse polenta (see Tips)150 g
-
olive oil plus extra for drizzling2 tsp
-
fresh thyme leaves only2 sprigs
-
sweet paprika½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
420.7 mg
Proteine
20.3 g
Calorie
2002.5 kJ /
476.8 kcal
Grassi
19.9 g
Fibre
1.4 g
Grassi saturi
11.4 g
Carboidrati
54.3 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Smart snacking
8 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Focaccia
2h 5min
Gnocchi
1h 40min
Feta, Olive and Herb Muffins
50min
Semolina dumplings with mushroom sauce
40min
Pumpkin tart
2h 15min
Beetroot and avocado eggs
88h
Davidson plum cheesecake slice
2h 45min
Carrot gnocchi with zucchini cream
1h 15min
Spinach and feta galette
1h 50min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Ricotta gnocchi
2h
Risotto verde
45min