Versioni compatibili
Indian-style fish with yoghurt sauce, potatoes and vegetables
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 600 g water
- 2 garlic cloves (approx. 5 g total)
- ¼ - ½ tsp ground cayenne pepper
- 50 g fresh coriander, plus extra to garnish
- 100 g fresh baby spinach
- 40 g olive oil
- 1 tsp salt
- 600 g white fish fillets (e.g. halibut, haddock, cod, 1 cm thick), skinless, boneless
- 400 g potatoes, new or waxy, cut in small pieces (1 cm)
- ¼ tsp ground turmeric
- 4 tsp chickpea flour (approx. 15 g, see tip)
- 1 tsp sugar
- ½ tsp freshly ground pepper, plus extra to taste
- 2 tsp lemon juice
- 200 g carrots, cut in slices (1 cm thick)
- 200 g broccoli florets, cut in pieces (3 cm)
- 250 g Greek yoghurt
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1830 kJ / 437 kcal
- Proteine
- 36 g
- Carboidrati
- 28 g
- Grassi
- 18 g
- Fibre
- 5.9 g
Nelle collection
Ricette alternative
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1h 35min
Steamed Scallops with Sweet Pea Purée
25min
Lemon Chicken Wings with Rice and Vegetables
40min
Feijoada (Bean and Meat Stew)
1 Std. 10 Min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Veal stew (Blanquette de veau)
1h 5min
Cod with Garlic Caramel Sauce
50min
Chicken and mushrooms in red wine
45min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Reuben's Stew
5min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min