Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM6)

Indonesian-style Vegan Vegetable Fritters (TM6)

5.0 1 valutazione
Prep. 15min
Totale 40min
4 portions

Ingredienti

  • red cabbage thickest part of core removed, cut in wedges that fit through feeder
    250 g
  • carrots peeled
    150 g
  • spring onions cut in pieces (3 cm)
    50 g
  • fresh coriander leaves
    10 g
  • garlic cloves
    2
  • plain flour
    175 g
  • rice flour
    25 g
  • fine sea salt
    1 tsp
  • caster sugar (opzionale)
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 tsp
  • water
    175 g
  • fresh beansprouts
    100 g
  • oil for frying (e.g. sunflower oil, vegetable oil)
    200 g
  • sweet chilli sauce
    20 g
  • tomato sauce (e.g. tomato ketchup)
    80 g

Valori nutritivi per 1 portion

Calorie 350.7 kcal / 1467.1 kJ
Proteine 7.6 g
Grassi 13.4 g
Carboidrati 52.5 g
Fibre 5.1 g
Grassi saturi 1.9 g
Sodio 736.7 mg

Vuoi preparare questa ricetta?

Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri tutto il mondo Cookidoo®.

Registrati gratis Ulteriori informazioni


Ti potrebbe interessare anche...