
Dispositivi & accessori
Miso Mushroom Toast with Tahini Yogurt
Prep. 20min
Totale 45min
4 portions
Ingredienti
Tahini Yogurt
-
silken tofu cut into pieces6 oz
-
plain yogurt6 oz
-
tahini1 ½ oz
-
honey1 tsp
-
vinegar1 tsp
-
salt½ tsp
-
garlic powder¼ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Miso Mushrooms
-
water1 oz
-
fresh shiitake mushrooms thinly sliced14 oz
-
salted butter1 oz
-
mirin2 tsp
-
soy sauce1 tsp
-
kecap manis (see Tip)1 tsp
-
red miso (or akamiso)1 tbsp
-
ground white pepper to season1 pinch
-
sourdough bread4 slices
Valori nutritivi per 1 portion
Calorie
601.4 kcal /
2516.2 kJ
Proteine
24.8 g
Grassi
18.8 g
Carboidrati
86.9 g
Fibre
7.2 g
Grassi saturi
6.5 g
Sodio
1523.4 mg
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in

Healthy Happy Gut
11 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti