Tuscan White Bean Stew
TM6 TM5

Tuscan White Bean Stew

4.8 (17 valutazioni )

Ingredienti

  • 8 oz cabbage, cut into pieces
  • 4 oz lacinato kale, center stem removed, cut into pieces
  • 1 ½ oz zucchini, cut into pieces
  • 1 ½ oz carrot, cut into pieces
  • 1 ½ oz celery stick, cut into pieces
  • 1 ½ oz yellow onion, cut into pieces
  • 1 oz extra virgin olive oil, plus extra to drizzle
  • 14 oz canned diced tomatoes, drained
  • 1 oz Parmesan cheese rinds (see Tip)
  • 32 oz vegetable broth
  • 14 oz canned cannellini beans, drained
  • 6 fresh basil leaves
  • ¼ tsp salt, to taste
  • 2 pinches fresh ground pepper
  • 4 slices sourdough bread
  • 1 garlic clove

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2691.6 kJ / 643.3 kcal
Proteine
28.1 g
Carboidrati
106.5 g
Grassi
13.1 g
Grassi saturi
3.1 g
Fibre
12.3 g
Sodio
1164 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative