Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 5 sprigs fresh basil, leaves only
- 5 sprigs fresh oregano, leaves only
- 40 g dried porcini mushrooms
- 1000 g fresh Swiss brown mushrooms, 500 g halved, 500 g sliced (see Tips)
- ½ leek, white part only and cut into pieces
- 6 garlic cloves
- 1 carrot, cut into pieces
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 20 g extra virgin olive oil
- 400 g canned chopped tomatoes
- 80 g tomato paste
- 200 g white wine
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 250 g fresh ricotta cheese, drained
- 130 g pouring (whipping) cream
- 250 g dried lasagne sheets
- 100 g Provolone cheese, sliced
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1797.3 kJ / 429.6 kcal
- Proteine
- 20.3 g
- Carboidrati
- 40.9 g
- Grassi
- 20 g
- Grassi saturi
- 11 g
- Fibre
- 3.9 g
- Sodio
- 354 mg
Nelle collection
Ricette alternative
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Eggplant and ricotta involtini
1 godz. 20 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1 godz. 20 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h
No-waste veggie bolognese (TM6)
3h
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min