Versioni compatibili
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Proteine
- 11.1 g
- Carboidrati
- 23.9 g
- Grassi
- 13.6 g
- Grassi saturi
- 6.7 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodio
- 485.7 mg
Ricette alternative
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35min
Warm satay bowl
1h 10min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Mushroom and kale risotto
55 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter)
30 Min
Hazelnut and herb stuffed cauliflower
55 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter, TM6)
55 Min
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40min
Raw snickers slice
55 Min