Versioni compatibili
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 140 g carrot, peeled and trimmed
- 160 g zucchini, trimmed
- 120 g Gruyère cheese, cut into pieces to fit feeder tube
- 2 plum tomatoes, firm, that fit whole through feeder tube
- 50 g onion, cut into halves
- 300 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- 150 g water
- ½ tsp Vegetable stock paste
- 20 g tomato paste
- 3 pinches ground cayenne pepper
- ¼ - ½ tsp sea salt
- 3 pinches ground black pepper
- 6 taco shells
- dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- ½ bunch fresh coriander, leaves only, chopped
- 100 g crème fraîche, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 piece
- Calorie
- 1058.9 kJ / 253.1 kcal
- Proteine
- 11.1 g
- Carboidrati
- 23.9 g
- Grassi
- 13.6 g
- Grassi saturi
- 6.7 g
- Fibre
- 6.1 g
- Sodio
- 485.7 mg
Ricette alternative
Shredded chicken satay pad Thai (Noni Jenkins)
40 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 Std. 40 Min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Chinese-style chicken
25 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 min
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 Std.
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Warm satay bowl
1h 10 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4h