Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Pizza dough
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for greasing
- 220 g water, room temperature
- 1 tsp white sugar
- 2 tsp dried instant yeast
- 400 g baker's flour
- 1 tsp sea salt
Topping
- extra virgin olive oil, to grease
- 200 g mozzarella cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g yellow capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 100 g red capsicum, cut in 1-2 wedges, seeds and membranes removed
- 80 g white button mushrooms (approx. 5-6 mushrooms), whole, stem removed
- 120 g red onion (1 small onion), peeled, cut into halves vertically
- 100 g zucchini (approx. ½ zucchini), unpeeled, washed and trimmed
- 200 g canned chopped tomatoes
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2639.5 kJ / 630.9 kcal
- Proteine
- 26.1 g
- Carboidrati
- 84.4 g
- Grassi
- 20.9 g
- Grassi saturi
- 8 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodio
- 797.4 mg
Ricette alternative
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
The best egg salad open sandwich (Diabetes, TM6)
20 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Natural yoghurt (Varoma method)
13h
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, TM6)
10min
Wok-style curried vegetables
35min
Potato bake (Thermomix® Cutter, TM6)
1h 10min
Creamy vegetable rice
25min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Festive camembert wreath
1 Std. 50 Min