Versioni compatibili
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 50 g ui gehalveerd
- 2 knoflookteentjes
- 500 g knolselder in stukken (2 cm)
- 60 g wortelen in stukken
- 80 g verse champignons
- 30 g olijfolie plus extra om te besprenkelen
- 250 g gekookte linzen gespoeld, uitgelekt
- 200 g kidneybonen, uit blik gespoeld, uitgelekt
- 20 g sojasaus
- 1 tl zoete paprikapoeder
- 2 tl gemengde kruiden, gedroogd
- 3 el biergistvlokken
- 130 g fijne havervlokken
- 1 ½ tl zout
- 300 g zoete aardappelen, geschild, in stukjes (2 cm)
- 80 g sjalotten gehalveerd
- 20 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk)
- 100 g droge witte wijn
- 150 g groentebouillon
- 350 g broccoliroosjes
- 50 g water
- vers geperst limoensap om te besprenkelen
- peterselie, vers gehakt, voor de garnering
- gravy (vleesjus), voor het opdienen (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2421.6 kJ / 578.8 kcal
- Proteine
- 21.2 g
- Carboidrati
- 80.7 g
- Grassi
- 19.5 g
- Grassi saturi
- 4.8 g
- Fibre
- 16.7 g
- Sodio
- 1645.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Zalm met venkel
40 Min
Broccolisoep
15 Min
Jerk kip met zoete aardappelpuree en groenten
3h 5min
Vegan cheddar mac & cheese
Nessuna valutazione
Vegan bananen-kokoscake
Nessuna valutazione
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1h
Rabarber, gember en citroen risotto
Nessuna valutazione
Goudbrasem met tapenade, aardappel-knolselderpuree en gemarineerde prinsessenbonen
Nessuna valutazione
Spookachtige pizza
Nessuna valutazione
Gerstschotel met ratatouille van zomergroenten
40 Min
Gestoomde coquilles met bloemkool en truffelpuree
35 Min
Rode kool en appel salade met knapperige feta en kruidenpesto
30 Min