Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 2 tsp cumin seeds
- 2 tsp coriander seeds
- 1 tsp yellow mustard seeds
- 2 tsp ground turmeric
- 1 bunch fresh coriander, stems and roots, leaves reserved (see Tips)
- 150 g onion, cut into quarters
- 2 garlic cloves
- 4 cm piece fresh ginger, cut into pieces
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 750 g cauliflower, cut into florets
- 350 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste, salt-free (see Tips)
- 115 g red lentils
- 1 cinnamon quill
- 4 eggs
- 1 pita bread, wholemeal, toasted and cut into quarters, to serve
- 1 lime, cut into wedges, to serve
- ground black pepper, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1417.5 kJ / 340 kcal
- Proteine
- 20.8 g
- Carboidrati
- 31.5 g
- Grassi
- 11.8 g
- Grassi saturi
- 2.3 g
- Fibre
- 10.8 g
- Sodio
- 255 mg
Ricette alternative
15-minute noodles
15 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 Min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1h 40 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Raspberry crumble bars
40 min
Eggplant and ricotta involtini
1h 20 min
Spiced red lentil and chicken soup (Diabetes)
30 min
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Miso chicken noodle soup (Diabetes)
30 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 Min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1h