Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 g red lentils or lentils of choice (see Tips)
- 20 g dried mushrooms of choice (optional)
- 1380 g water
- 300 g fresh mushrooms, cut into quarters
- 40 g extra virgin olive oil
- 100 g onion, cut into wedges (3-4 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (2-3 cm)
- 3 garlic cloves, unpeeled and roughly chopped
- 50 g red wine
- 100 g vegetable peelings and trimmings, cut into pieces (2 cm - see Tips)
- 3 sprigs fresh oregano, leaves only (see Tips)
- 1 tbsp wakame flakes (see Tips)
- 80 g tomato paste
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 tomatoes, cut into pieces (2-3 cm)
- ¼ tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- cooked pasta of choice (see Tips)
- Parmesan cheese, grated, to serve
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1046.8 kJ / 250.2 kcal
- Proteine
- 11.9 g
- Carboidrati
- 35.5 g
- Grassi
- 7.5 g
- Grassi saturi
- 1.2 g
- Fibre
- 7.3 g
- Sodio
- 148.9 mg
Ricette alternative
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Red lentil cauliflower dahl
35 min
Lentil bolognese
30 min
Vegetarian chilli
35 min
Ancho chilli and black bean stew
40 min
Creamy vegetable rice
25 min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min
Warm satay bowl
1 godz. 10 min
Pulse and pumpkin curry
30 min
Gwinganna biryani (TM6)
25 godz. 20 min