Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 100 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
- 400 g waxy potatoes (e.g. Kipfler), peeled and cut into cubes (1 cm)
- 450 g water
- 300 g pouring (whipping) cream
- 1 tsp sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 500 g apples, peeled and cut into pieces (2 cm)
- 250 g dried macaroni pasta
- 2 tbsp plain flour
- 1 onion (approx. 160 g), cut into thin rings
- 1 ½ tbsp unsalted butter
- 25 g lemon juice
- 20 - 40 g sugar, to taste
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3493.8 kJ / 835 kcal
- Proteine
- 20.7 g
- Carboidrati
- 97.8 g
- Grassi
- 41.6 g
- Grassi saturi
- 24.9 g
- Fibre
- 8 g
- Sodio
- 695 mg
Ricette alternative
Chicken fusilli with mushrooms
40min
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40min
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35min
Leek and cheddar pudding
1h 20min
Eggs with herb sauce and Easter cookies
50min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min
Passionfruit cheesecake (Diabetes)
2h
Roasted vegetables with horseradish cream
40min
Turkey pasta in a creamy mushroom sauce
45min
Mushroom and bacon pasta
30min
Mushroom bolognaise
45min
Broccoli and three cheese pasta bake
40min