Alpine macaroni with apple sauce
TM6 TM5

Alpine macaroni with apple sauce

4.3 (24 valutazioni )

Ingredienti

  • 100 g Gruyère cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 400 g waxy potatoes (e.g. Kipfler), peeled and cut into cubes (1 cm)
  • 450 g water
  • 300 g pouring (whipping) cream
  • 1 tsp sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper
  • 500 g apples, peeled and cut into pieces (2 cm)
  • 250 g dried macaroni pasta
  • 2 tbsp plain flour
  • 1 onion (approx. 160 g), cut into thin rings
  • 1 ½ tbsp unsalted butter
  • 25 g lemon juice
  • 20 - 40 g sugar, to taste

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
3493.8 kJ / 835 kcal
Proteine
20.7 g
Carboidrati
97.8 g
Grassi
41.6 g
Grassi saturi
24.9 g
Fibre
8 g
Sodio
695 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative