Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
TM6 TM5 TM31

Mushroom and sun-dried tomato fettuccine

4.5 (146 valutazioni )

Ingredienti

  • 60 g Parmesan cheese, cut into pieces
  • 20 fresh basil leaves
  • 1200 g water
  • 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
  • 350 g fettuccine
  • 35 g olive oil ; plus 1 tablespoon extra
  • 2 garlic cloves
  • 500 g fresh button mushrooms, cut into quarters
  • ½ tsp salt
  • 80 g semi sun-dried tomatoes, cut into pieces
  • 120 g pouring (whipping) cream

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2805.8 kJ / 668.1 kcal
Proteine
22.4 g
Carboidrati
68.1 g
Grassi
31.6 g
Grassi saturi
12.4 g
Fibre
7.9 g
Sodio
694.6 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative