Ricotta and spinach crespelle "cake"
TM6 TM5

Ricotta and spinach crespelle "cake"

4.7 (56 valutazioni )

Ingredienti

  • 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 5 sprigs fresh chives, cut into quarters, plus extra chopped for garnishing
  • 120 g plain flour
  • 2 tbsp polenta (fine)
  • 2 eggs
  • 350 g milk
  • 20 g olive oil
  • 4 spring onions/shallots, trimmed and cut into quarters
  • 20 g salted butter, cut into pieces, plus extra for frying
  • 300 g fresh baby spinach leaves
  • 350 g ricotta
  • ½ tsp salt
  • ½ tsp ground black pepper
  • 50 g thickened cream

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2534.4 kJ / 603.4 kcal
Proteine
28.9 g
Carboidrati
35.8 g
Grassi
37.2 g
Grassi saturi
22.1 g
Fibre
4.8 g
Sodio
912.1 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative