Versioni compatibili
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Smoked salmon and avocado salsa
- 1 tbsp spring onion/shallot, trimmed and cut into pieces
- 80 g smoked salmon
- 10 fresh baby spinach leaves (optional)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 20 g lemon juice (approx. ½ lemon), to taste
- ½ avocado, flesh only, cut into cubes (1 cm)
Poached egg pots
- 700 g water
- 150 g fresh baby spinach leaves, stalks removed
- ½ tsp sea salt
- 30 g pouring (whipping) cream
- 1 tbsp Parmesan cheese, grated
- 2 eggs
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1539.5 kJ / 366.6 kcal
- Proteine
- 23.4 g
- Carboidrati
- 2.6 g
- Grassi
- 28.3 g
- Grassi saturi
- 8.1 g
- Fibre
- 5.3 g
- Sodio
- 1333.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pilau rice using rice mode
40min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2 godz. 20 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, TM6)
10 min
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30min
Green egg whites and ham omelette
35min
Strawberry salad with caramelised sherry vinaigrette
25min
Spicy prawn salad (Brett McGregor)
30min
Pea and mint soup
20min
Steamed fish with green mash
50min
Oxtail stew with butter bean mash (TM6)
4h
Poached eggs with hollandaise
40min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min