Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 200 g fine burghul (see Tips)
- 80 g sultanas
- 250 g boiling water
- 200 g red wine vinegar
- 1 tsp caster sugar
- 2 pears (approx. 150 g - see Tips)
- 5 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp mustard seeds
- 1 star anise
- salt, to season
- 30 g grapeseed oil
- ½ tsp French mustard
- ground black pepper, to season
- 100 g radicchio, leaves separated
- 100 g pecans, roasted and roughly chopped (see Tips)
- 200 g Gorgonzola cheese, cut into pieces (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3521.3 kJ / 838.4 kcal
- Proteine
- 18.7 g
- Carboidrati
- 89.3 g
- Grassi
- 42.9 g
- Grassi saturi
- 9.7 g
- Fibre
- 11 g
- Sodio
- 1857.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Star anise and pistachio kulfi
24h 20min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 Min
Chocolate love cake with Turkish delight jelly
4 godz. 55 min
Freekeh and broad bean salad
2 Std. 30 Min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Grilled cabbage with blue cheese dressing and bacon
20min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Spiced oranges and dates with yoghurt cream
30 Min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2sa 50 dk
Orange curry dressing
10 Min
Seared tuna on chilli bean mash
35min