Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Potatoes
- 700 g water
- 500 g kipfler potatoes (small), cut into halves
- 24 large raw prawns, de-veined, peeled but with tails intact
- salt, to season
- 1 tbsp sherry vinegar
- 1 ½ tbsp extra virgin olive oil
- 40 g eschalots, cut into fine dice
Sweet pickled cucumbers
- 150 g Lebanese cucumber (approx. 3), peeled, deseeded and cut into fine dice
- 50 g raw sugar
- 50 g white wine vinegar
- 100 g water
Horseradish cream
- 80 g thickened cream
- 50 g horseradish (see Tips)
- 60 g crème fraîche
- ½ tsp ground white pepper
- salt, to taste
Assembly
- 1 tbsp pink peppercorns (optional)
- ½ bunch baby radishes, cut into quarters
- 5 sprigs fresh chervil
- 50 g salmon caviar (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portions
- Calorie
- 746.5 kJ / 177.8 kcal
- Proteine
- 7.8 g
- Carboidrati
- 15.6 g
- Grassi
- 8.8 g
- Grassi saturi
- 3.5 g
- Fibre
- 1.7 g
- Sodio
- 452.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Pork in green pepper and cognac sauce
50min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Middle Eastern planked salmon
1h 40min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40min
Pears in red wine
3 godz. 20 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1u.
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30 min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
3hod. 35min
Broad bean bruschetta
30 min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min