Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Walnotenpesto
- 50 g pecorino kaas, in stukken
- 50 g walnoten, gepeld
- 50 g verse peterseliebladeren
- 100 g olijfolie
- 1 snuifje zout
- 1 snuifje gemalen peper
Cassoulet
- 20 g olijfolie
- 3 teentjes knoflook, gehalveerd
- 200 g uien, in vieren gesneden
- 120 g wortelen, in stukken (2 cm)
- 60 g selderij bladeren, in partjes (2 cm)
- 200 g witte bonen, uit blik, een nacht geweekt
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 400 g tomatensaus
- 200 g groentenbouillon
- 1 ½ tl gedroogde oregano
- 1 tl zout
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2638 kJ / 631 kcal
- Proteine
- 20 g
- Carboidrati
- 28 g
- Grassi
- 45 g
- Grassi saturi
- 8 g
- Fibre
- 17 g
- Sodio
- 604 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Kikkererwtensoep met spinazie
40min
Stoofgerecht met tofu
30 Min
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1h 20min
Aardappelpasteitjes van rode biet met yoghurtdip
1h
Vegan Spaanse kikkererwten- en rijstsoep
13 godz. 30 min
Gekruide Marokkaanse linzensoep
40min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Gefermenteerde rode uien
96 godz.
Paella met kidneybonen
55min
Pompoen baba ganoush
35min
Thaise groene curry en citroengras met rijst
1 Std. 50 Min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24 Std.