Versioni compatibili
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 80 g cornbread, broken in pieces (see tip)
- 65 g olive oil
- 2 garlic cloves
- 400 g onions (approx. 3-4), quartered
- 300 g carrots (approx. 5), cut in pieces
- 400 g frozen spinach, defrosted
- 500 g salt cod, presoaked and desalted (see tip)
- 550 g courgettes (approx. 2 medium courgettes), cut in pieces (2 cm)
- 300 g crisps (straw potato chips)
- 1000 g milk
- 100 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 2 tsp fine sea salt
- 400 g water
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 2855 kJ / 683 kcal
- Proteine
- 30 g
- Carboidrati
- 56 g
- Grassi
- 37 g
- Fibre
- 8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Orzo with Salmon and Spinach
40min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 min
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30 min
Puy Lentil and Sausage Casserole
45 min
Christmas Baked Cod (Portugal)
1 godz. 15 min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1h 30min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min
Lentil and Pancetta Stew
1 godz.