Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 large cauliflower head, leaves attached
- 500 g water
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 2 garlic cloves
- 20 g fresh baby spinach leaves or greens of choice
- 40 g hazelnuts
- 50 g frozen peas, thawed and drained
- ⅛ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 50 g panko breadcrumbs
- 3 - 4 sprigs herbs of choice, leaves only, roughly chopped
- 1 tsp dried chilli flakes, to sprinkle (optional)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 949.3 kJ / 226.9 kcal
- Proteine
- 4.5 g
- Carboidrati
- 14.1 g
- Grassi
- 18.3 g
- Grassi saturi
- 9 g
- Fibre
- 3.7 g
- Sodio
- 195.3 mg
Ricette alternative
Warm satay bowl
1 Std. 10 Min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, TM6)
30min
Super Green Pasta (Darren Robertson)
30min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 Min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25min
One whole cauliflower
45min
Sweet potato korma with crispy potato skins
55 Min
Meat-free mushroom lasagne
1 Std. 30 Min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 Min