Versioni compatibili
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Proteine
- 46.6 g
- Carboidrati
- 3.6 g
- Grassi
- 23.5 g
- Grassi saturi
- 7.7 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodio
- 944.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Barbecued pork ribs
26h 15min
Flank steak with horseradish cream sauce
4h 20min
Spring rolls with vegetable filling (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40 min
Braised Lamb Shanks
3h 35min
Surf and turf with pink peppercorn sauce
45 min
Slow Cooked Beef Stroganoff
7ωρ.
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Rosemary and eschalot gravy
30 min
Bourbon pork ribs
5u. 50min
Coq au vin blanc with mashed potato
1 Std. 50 Min
Peruvian roast chicken with green sauce and avocado salad (MEATER+®)
10 godz. 30 min