Versioni compatibili
Roast pork with sage and cranberry stuffing (MEATER+®)
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1800 g boneless pork leg roast
- 1 tbsp rock salt, plus extra for crackling
- 130 g zucchini (approx. 1), cut into pieces
- 25 g pumpkin seeds
- 25 g sunflower seeds
- 2 - 3 sprigs fresh sage, leaves only (approx. 10-12 leaves)
- 60 g streaky bacon, cut into pieces
- 100 g onion, cut into quarters
- 15 g extra virgin olive oil
- 250 g pork mince
- 30 g dried cranberries
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1728.7 kJ / 411.6 kcal
- Proteine
- 46.6 g
- Carboidrati
- 3.6 g
- Grassi
- 23.5 g
- Grassi saturi
- 7.7 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodio
- 944.5 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Chinese pork with vegetables
1 Std. 20 Min
Chicken Waldorf salad
40min
Plum and caramelised chocolate semifreddo
25 godz.
Korean barbecue pork with rice salad (MEATER+®)
40min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10 min
Braised Lamb Shanks
3hod. 35min
Mole verde with chicken
1u.
Slow cooked veal stew
2 godz. 10 min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Prawn salad with horseradish cream
1u.
Pork fillet with mustard
35min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40min