Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1500 g boneless lamb leg, cut into pieces (4 cm)
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
- 3 celery stalks, trimmed and cut into thirds
- 20 g olive oil
- 450 g water
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tsp ground black pepper
- 1 cinnamon quill
- 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 2 tbsp plain flour
- 80 g freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons)
- 2 egg yolks
- 340 g fresh silverbeet (2 bunches), trimmed and cut into pieces
- 400 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters (optional)
- 100 g butter, cut into pieces
- 8 sheets filo pastry
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 3298.3 kJ / 785.3 kcal
- Proteine
- 59.8 g
- Carboidrati
- 18.6 g
- Grassi
- 51.1 g
- Grassi saturi
- 22 g
- Fibre
- 9.4 g
- Sodio
- 620.7 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Beef stew with buttermilk dumplings
1 Std. 40 Min
Beef stroganoff
35 min
Chicken, leek and corn pie
1h 15 min
Beef and mushroom hot pot
2h
Mexican cottage pie
1h 30min
Beef ragu
1h 25 min
Shepherd's pie
55 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Pork with black bean sauce
30 min
Lamb spezzatino
1h 45 min
Chicken cacciatore
50 min
Hunters' stew
1h