Dispositivi & accessori
Quick herb paste
Prep. 10min
Totale 10min
180 g
Ingredienti
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 180 g
Sodio
1920 mg
Proteine
6.6 g
Calorie
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Grassi
103.5 g
Fibre
22.9 g
Grassi saturi
17 g
Carboidrati
43.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Turmeric, lemon and ginger tea
20min
Pickled radishes (Thermomix® Cutter, using modes)
72h 30min
Pickled Grated Carrots
45min
Hommus
15min
Garam masala
10min
Brown basmati rice
40min
Traditional gravy
25min
Fresh turmeric and ginger paste
20min
Pear mulled wine
30min
Achcharu (pickle)
48h 30min
Seeded tahini crackers
1h 10min
Brown rice
50min