Dispositivi & accessori
Quick herb paste
Prep. 10min
Totale 10min
180 g
Ingredienti
-
extra virgin olive oil plus extra to cover100 g
-
mixed fresh herbs (see Tips)60 g
-
fresh long green chilli deseeded if preferred and cut into pieces1
-
sea salt1 tsp
-
garlic clove1
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 180 g
Sodio
1920 mg
Proteine
6.6 g
Calorie
4485.5 kJ /
1072.1 kcal
Grassi
103.5 g
Fibre
22.9 g
Grassi saturi
17 g
Carboidrati
43.6 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniTi potrebbe interessare anche...
Classic trifle
4h
Plum paste
1h
Sauerkraut (Thermomix® Cutter, using modes)
Nessuna valutazione
Sous vide steak with bean puree and chimichurri (Diabetes)
2h 10min
Plant-based béchamel sauce
10min
Stretchy melty cheese
20min
Za'atar seasoning
5min
Tofu scramble
25min
Marinated capsicum
55min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1h
Vegan burgers
45min
Banana Nice cream
5min