Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 500 g water
- 400 g rode bieten, in stukken
- 200 g aardappelen, in stukken
- 2 eendenborstfilets, vel reeds ingesneden, klaar om te bakken
- 2 passievruchten
- 2 snuifjes fleur de sel, naar eigen smaak
- 10 g witte balsamico azijn
- 40 g boter
- 2 snuifjes zout, naar eigen smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, naar eigen smaak
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 2178.8 kJ / 521.5 kcal
- Proteine
- 43.5 g
- Carboidrati
- 19.3 g
- Grassi
- 28.3 g
- Grassi saturi
- 9.3 g
- Fibre
- 6.3 g
- Sodio
- 932.8 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 Min
Zalm met waterkerskorst
Nessuna valutazione
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2 godz. 10 min
Inktvis, chorizo en witte bonenstoofpot
5 Std. 30 Min
Rabarber-munt cocktail
2 Std.
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25 Min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Nessuna valutazione
Eend met vijfkruidenpoeder, champignons, aziatische groenten en rijst
1 Std. 5 Min
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
50min
Runderpastei met bier
1 Std. 40 Min