Dispositivi & accessori
Mixed vegetable mash (purée)
Prep. 15min
Totale 40min
6 portions
Ingredienti
-
floury potatoes peeled, cut into pieces (2-3 cm)600 g
-
vegetables (e.g. pumpkin, carrots, sweet potato, peas, cauliflower, broccoli), cut into pieces (2-3 cm - see Tips)400 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
full cream milk (see Tips)350 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (optional)1 pinch
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
505.5 mg
Proteine
6 g
Calorie
678 kJ /
161 kcal
Grassi
6 g
Fibre
4 g
Grassi saturi
4 g
Carboidrati
19 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
The Basic Cookbook
183 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Rice pureé with fruit (fresh rice cereal)
10min
Baby's first meal (chicken purée)
20min
Fruit purée (apple)
15min
Vegetable purée (sweet potato)
25min
Cheese soufflés
30min
Chicken velouté meal
40min
Chopped vegetable salad
10min
Steamed carrot and zucchini tagliatelle
35min
Mashed potatoes
40min
Cauliflower gratin
1h
Potato cakes
45min
Classic mushroom risotto
30min