Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 1 orange, zested and juiced (approx. 60 g juice)
- 1 lemon, zested and juiced (approx. 40 g juice)
- 700 g water
- 400 g potatoes, cut into pieces
- 80 g butter, for greasing
- 4 cod fillets (120-200 g each)
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
- 400 g zucchini, cut into slices (5 mm)
- 1 tsp aniseed seeds
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, chopped
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 1704.3 kJ / 405.8 kcal
- Proteine
- 39.8 g
- Carboidrati
- 17.9 g
- Grassi
- 18 g
- Grassi saturi
- 11 g
- Fibre
- 5 g
- Sodio
- 394.6 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
1 Std. 10 Min
Fish and mixed vegetable parcels
1 Std. 15 Min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Zesty avocado with crab
10 Min
Salmon fillets with buckwheat and asparagus
40min
Asian-style fish fillets
30min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Dukkah eggs with asparagus and feta
30min
Fish balls with yoghurt sauce
1 Std. 50 Min
Prawn saganaki with feta
35min
Pasta salad with trout and vegetables
45min
Fish fillets with fresh corn polenta
1h 5min