Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
- 250 g natural yoghurt
- 40 g day old bread (approx. 1 slice), cut into pieces (2 cm)
- 540 g water
- 4 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces (approx. 4 cm)
- ½ lemon zested, no white pith, and juiced
- 400 g firm white fish fillets, cut into pieces (2 cm) (see Tips)
- 1 egg
- 2 pinches chilli powder
- 1 tsp salt, plus extra to season
- ½ tsp ground black pepper, plus extra to season
- extra virgin olive oil, for forming balls
- Valori nutritivi
- per 1 portion
- Calorie
- 971.5 kJ / 231.3 kcal
- Proteine
- 26.3 g
- Carboidrati
- 8 g
- Grassi
- 9.9 g
- Grassi saturi
- 3.5 g
- Fibre
- 1.4 g
- Sodio
- 1055.9 mg
Nelle collection
Ricette alternative
Rustic bread
2h
Baked spinach and feta mushrooms
35 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Cod with citrus butter
40 min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
White fish wrapped in banana leaves
2h 20min
Rice cake with sweet azuki bean paste
8óra 30p
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Miso soup and sake seafood with rice
1óra 5p
Bread and tomato soup, rolled spinach omelette and steamed ratatouille vegetables
1óra 5p
Home-style soda bread with spring onion
1h
Tagliatelle with porcini mushrooms
1h