Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup
TM6

Maple and Brown Butter Roasted Butternut Soup

4.7 (118 valutazioni )

Ingredienti

  • 26 - 30 oz butternut squash, seeds removed, skin on, cut into pieces (2 in.)
  • 7 oz yellow onion, quartered
  • 2 garlic cloves
  • ½ oz extra virgin olive oil
  • 5 oz unsalted butter, divided
  • ½ tsp salt
  • ground black pepper, to taste
    o white pepper, to taste
  • 28 oz vegetable stock
  • 1 - 2 oz maple syrup
  • 18 dried sage leaves
  • 3 oz pine nuts

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
1213 kJ / 290 kcal
Proteine
3 g
Carboidrati
21 g
Grassi
24 g
Grassi saturi
10 g
Fibre
3 g
Sodio
387 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative