Dispositivi & accessori
Golden Beet Gazpacho
Prep. 10min
Totale 50min
4 portions
Ingredienti
-
water40 oz
-
golden beets, raw trimmed and cleaned40 oz
-
yellow bell pepper3 oz
-
garlic cloves2
-
shallot½ oz
-
½ oz white wine vinegar, e.g. Spanish Oloroso, cavasherry vinegar e.g. Spanish Oloroso, cava½ oz
-
extra virgin olive oil e.g. Colavita, Pompeian, plus extra to serve4 oz
-
salt to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
cold water to desired consistency13 - 14 oz
-
Manchego cheese to taste4 oz
-
fresh parsley leaves to garnish
-
croutons to serve
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 portion
Sodio
1417 mg
Proteine
11.1 g
Calorie
2051.6 kJ /
490.3 kcal
Grassi
37.2 g
Fibre
8.4 g
Grassi saturi
9.8 g
Carboidrati
31.2 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Step into Spring
10 ricette
Stati Uniti
Stati Uniti
Ti potrebbe interessare anche...
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min
Basil Pesto
10min
Hummus
10min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10min
Roasted Vegetables with Farro and Lemon Feta Dressing (Ben)
55min
Lemon Caper Potato Salad
1h
Chickpea and Lentil Soup with Dukkah
1h 5min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15min
Eggplant Stacks
1h 35min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Lentil Salad
35min
Tomato Basil Soup
40min