Roasted Pork Loin (Betty)
TM6 TM5

Roasted Pork Loin (Betty)

3.1 (7 valutazioni )

Ingredienti

  • 1 boneless pork loin (approx. 48 oz)
  • 8 oz bacon
  • salt, to season, to taste
  • ground black pepper, to season, to taste
  • 12 oz white wine
  • 2 red onions, sliced into rings
  • 2 apples, cored and sliced into rings
  • 3 dried bay leaves
  • 3 sprigs fresh rosemary
  • 3 oz Parmesan cheese, cubed
  • 2 tsp white pepper
  • 1 tbsp Dijon mustard

Valori nutritivi
per 1 portion
Calorie
2113 kJ / 505 kcal
Proteine
48 g
Carboidrati
10 g
Grassi
26 g
Grassi saturi
9 g
Fibre
2 g
Sodio
933 mg

Ti piace quello che vedi? Questa e 80 000 di altre ricette ti stanno aspettando!

Registrati gratis

Registrati per una prova gratuita di 30 giorni e scopri il tesoro di ricette Cookidoo®, senza alcun impegno.

Ulteriori informazioni

Ricette alternative