Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
De vulling
- 70 g sjalot
- 1 selderstengel, in stukken
- 20 g olijfolie
- 300 g water
- 70 g witte wijn
- 2 tl zout, volgens smaak
- 2 snuifjes gemalen peper, volgens smaak
- 400 g asperges, vers of diepgevroren
- 800 g vis (volgens beschikbaarheid), zonder graten, zonder vel en in stukken
- 2 takjes verse tijm
- 2 preien, enkel het wit, in stukken (ong. 5 cm)
De saus
- 60 g boter, in stukken, en meer om in te vetten
- 60 g bloem
- 600 g melk
- 50 g tomatenpuree
De afwerking
- 9 - 12 gedroogde lasagnevellen, voorgekookt
- 100 g Gruyère kaas, geraspt
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 1736 kJ / 413 kcal
- Proteine
- 30.3 g
- Carboidrati
- 29.8 g
- Grassi
- 18.8 g
Nelle collection
Ricette alternative
Zalm met venkel
40min
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 min
Op Griekse wijze gebakken vis met bulgur
1h 30 min
Viscurry
35min
Op Italiaanse wijze gestoofde kabeljauw met gestoomde aardappelen
50min
Stoofpotje van kip met romige mosterdsaus
40min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Bloemkool-spinazie lasagne
1u. 45min
Honing-mosterd gebakken kip en knoflook-bloemkoolpuree
50min
Vislasagne met courgette
1u.
Rabarber, sinaasappel en amandel cake
1h 30 min
Mediterrane visschotel
1h 30 min