Versioni compatibili
Filet mignon met gepeperde Parmezaanse saus en Roquefort-aardappelen
Difficoltà
La maggior parte delle nostre ricette sono facili, ma alcune sono un po’ più complesse in termini di tempo e competenze di cucina: le potrai individuare dal grado di difficoltà, medio o avanzato.
Tempo di preparazione
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta.
Tempo totale
Questo è il tempo necessario per preparare questa ricetta dall'inizio alla fine: marinatura, cottura al forno, raffreddamento, ecc.
Porzioni
Questo mostra quante porzioni puoi realizzare con questa ricetta.
Ingredienti
Biefstuk
- 2 filets mignon (ossenhaas)
- zout, naar eigen smaak
Aardappelen
- 600 g water
- 225 g nieuwe aardappelen of krieltjes
- 1 takje verse rozemarijn
- 1 el olijfolie
- ½ tl zout
Gepeperde Parmezaanse saus
- 55 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 el zwarte peperkorrels
- 5 takjes verse tijm, enkel de blaadjes
- 55 g sjalotten, in stukken
- 55 g boter, in stukken
- 140 g kippenbouillon
- 30 g brandy
- 1 el bloem
- 55 g opklopbare room, 30-40% V.G.
Afwerking
- 1 el koolzaadolie
- 1 el boter
- 55 g Roquefort kaas, verkruimeld
- verse rozemarijn (opzionale)
- Valori nutritivi
- per 1 portie
- Calorie
- 5113 kJ / 1222 kcal
- Proteine
- 55 g
- Carboidrati
- 36 g
- Grassi
- 92 g
- Fibre
- 5 g
Nelle collection
Ricette alternative
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 menit
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Zeevruchtenrijst
Nessuna valutazione
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45 min
Pomelo croustades met sabayon en zwarte sesam
Nessuna valutazione
Zonnevisfilets, vereerde rijst en truffelsap
Nessuna valutazione
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
Nessuna valutazione
Ovenschotel met kip en spek
1 godz. 10 min
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1 godz.
Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons
35 Min
Pulled pork met gestoomde broodjes
3h
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25 min