Dispositivi & accessori
Kimchi Sauce
Prep. 5min
Totale 20min
4 jars
Ingredienti
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 jar
Sodio
1904 mg
Proteine
6 g
Calorie
787 kJ /
188 kcal
Grassi
2 g
Fibre
8 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
40 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asian Flavour Mixes (TM5)
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Japanese toasted sesame salad dressing
10min
Lala Clam Soup Meehoon
1h 15min
Pilaf with fragrant tarka
1h 20min
Green tea ice cream (TM6 only)
24h 30min
Taiwanese traditional Pork floss
1h 40min
Homemade Soy Milk
35min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Banh ran (sesame balls)
25h 30min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9h 30min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min
Wholemeal Mantou
1h
Japanese Cheese Tarts
1h 55min