Dispositivi & accessori
Kimchi Sauce
Prep. 5min
Totale 20min
4 jars
Ingredienti
-
glutinous rice flour40 g
-
water400 g
-
sugar20 g
-
Asian pear (singo pear) core removed, cut into quarters400 g
-
garlic cloves50 g
-
fresh ginger10 g
-
yellow onions (approx. ½ onion), cut into pieces (3 cm)110 g
-
chilli flakes70 g
-
Korean fish sauce4 tbsp
-
Korean fermented shrimp (saeujeot)1 tbsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 jar
Sodio
1904 mg
Proteine
6 g
Calorie
787 kJ /
188 kcal
Grassi
2 g
Fibre
8 g
Grassi saturi
0 g
Carboidrati
40 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asian Flavour Mixes
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Ayam Pongteh
30min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Bee Hive Cake
2h 50min
Kimchi Sauce
20min
Ikan Bilis Seasoning Powder
40min
Luo bo gao (radish cakes)
25h 20min
Kuih Bangkit (Melt-in-Mouth Coconut Cookies)
2h
Dried Shrimp Sambal
55min
Homemade Soy Milk
35min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Wholemeal Mantou
1h
Homemade Pandan Kaya
55min