Dispositivi & accessori
Tom Yum Paste
Prep. 10min
Totale 45min
3 jars
Ingredienti
-
fresh red chillies cut into halves, deseeded15
-
garlic cloves (see tips)5
-
kaffir lime leaves deveined15
-
fresh ginger cut into slices (0.5 cm)50 g
-
fresh galangal (lengkuas)40 g
-
fresh lemongrass white part only2 stalks
-
shallots150 g
-
raw sugar3 tbsp
-
shrimp paste (belacan) (opzionale)20 g
-
fresh coriander roots included20 g
-
torch lilies (bunga kantan) buds only2
-
dried chillies deseeded (see tips), soaked to soften15
-
cooking oil50 g
-
fish sauce2 tbsp
-
lime juice50 g
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 1 jar
Sodio
353 mg
Proteine
5 g
Calorie
770 kJ /
184 kcal
Grassi
7 g
Fibre
6 g
Grassi saturi
1 g
Carboidrati
30 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Asian Flavour Mixes
12 ricette
Internazionale
Internazionale
Ti potrebbe interessare anche...
Quick Steamed Buns (Mantao)
1h
Gula Melaka Huat Kuih (Palm Sugar Steamed Cupcakes)
55min
Shallot Oil
25min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20min
Sambal Belacan
10min
Sambal Belacan
10min
Homemade chicken stock powder
1h 35min
Inti kelapa (sweet coconut filling)
15min
Tom Yum Paste
45min
Pineapple Tarts
1h 30min
Nyonya Spice Paste
15min
Homemade Pandan Kaya
55min