Dispositivi & accessori
Choron sauce (Tomato béarnaise)
Prep. 5min
Totale 20min
350 g
Ingredienti
-
fresh tarragon leaves and stalks separated2 - 3 sprigs
-
fresh chervil leaves and stalks separated (see Tips)2 - 3 sprigs
-
tomato50 g
-
eschalots80 g
-
white wine vinegar80 g
-
unsalted butter cut into pieces180 g
-
egg yolks4
-
salt½ - 1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
tomato paste1 - 2 tsp
Difficoltà
facile
Valori nutritivi per 350 g
Sodio
2385.8 mg
Proteine
16.1 g
Calorie
6636 kJ /
1580 kcal
Grassi
166.8 g
Fibre
5.2 g
Grassi saturi
102.4 g
Carboidrati
5.7 g
Vuoi preparare questa ricetta?
Questa e altre 100 000 ricette ti aspettano!
Registrati gratis Ulteriori informazioniPresente anche in
Thickening with TM6
19 ricette
Australia e Nuova Zelanda
Australia e Nuova Zelanda
Ti potrebbe interessare anche...
Pavlova
6 godz.
Salted caramel sauce
40 min
Tartare sauce
10 min
Chocolate salted caramel petit fours
7 godz. 10 min
Hollandaise sauce
15 min
Traditional crème brûlée
25 godz.
Malted crème brûlée with salted caramel ice cream
28 godz. 30 min
Pear and burghul salad
40 min
Wasabi mayonnaise
10 min
Coffee semifreddo
6 godz. 30 min
Hollandaise
15 min
Butterscotch panna cotta with pear sorbet (Mark Southon)
25 godz. 20 min